ПРИРОДНИЧО-НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ №145
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератор форуму: Stargazer, Mar4ElO  
гарні слова,можливо істини
StargazerДата: Вівторок, 20.11.2007, 20:24 | Повідомлення # 61
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
Статус: Офлайн
2 Nemanicka, соррі, я довгий час забивав на форум, але ось я знову тут! Ну, чесно кажучи, щодо суперечки, то я не бачу особливого змісту її продовжувати(на дану тему) - немає спірних питань, окрім релігійного, але я завжди намагався триматись подалі від релігійних дискусій :) Але перед тим я хтів, так би мовити, звести кінці з кінцями:
Quote (Nemanicka)
Я - реаліст. Я багато спостерігав, спостерігаю і досі, і бачу, що нічого не буває просто так, ніщо не береться з нізвідки,
і все не може одразу зникнути. Як закон збереження енергії, але ширше. Хотів би вірити - вір. І для тебе буде те, у що ти віриш.
Ефект плацеби... Але іноді, якщо віра дуже сильна, то цей ефект може і на інших діяти...

Я не казав, що я атеїст :) Я вірю, але не зациклююсь на ідеї "вищої істоти", яка виходить з прадавніх часів печерної людини, що собі шукала захистника. Я б сказав би ще багато чого, але зась - бо спалиш ти мене на вогнищі за єресь :) Так що реалізм - поняття, щиро кажучи, суб'єктивне.
Quote (Nemanicka)
Пробач, я щось не зрозумів, до чого це.

Ну, наприклад, до Раскольнікова:
Quote (Nemanicka)
Якби він спочатку думав, а потім робив, то бабулька ще жила б.

NemanickaДата: Вівторок, 20.11.2007, 21:29 | Повідомлення # 62
Крутий ліцеїст
Ім'я: Льоша (11-A)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 10
Статус: Офлайн
Я теж скажу останнє: Я тебе не спалюватиму, я намагатимусь зрозуміти тебе, і якщо не вийде переконати у тому, про що говорилося раніше,
то залишу цю тему... Ось як зараз.)))

Опа, опа, зелёная ограда
Завтра в школу мне идти...
Нахер оно надо?!

• Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025