Кто что читает ?
|
|
Obi-Van | Дата: Вівторок, 04.12.2007, 20:26 | Повідомлення # 21 |
Майор
Ім'я: Олександр (9-В)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 9
Статус: Офлайн
| Chinga, аха, ще скажи ПУШКІН ЖЖОТ! ) З.І. Проти Пушкіна нічого не маю )
ПРЕВЕД
|
|
| |
Малая) | Дата: Середа, 05.12.2007, 11:44 | Повідомлення # 22 |
Майор
Ім'я: Мала) (9)
Репутація: 4
| на мою думку, українські писменники за своє життя пережили дуже багато, тому і іхні твори перевершують багатьох закордонних. А Пушкін це лише окремий російській письменник.
|
|
| |
FF | Дата: Субота, 29.12.2007, 01:43 | Повідомлення # 23 |
Майор
Ім'я: Деня (11неВкласс...)
Репутація: 3
| Мне нравится "Сегодня"... еще "Комсомолка..." так не чего... а вообще "Україна молода" хороша...=)
В лесу родилась ЕЛОЧКА... В лесу она росла... Земой и летом стройная... Зеленая была...
|
|
| |
sagitta | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 15:37 | Повідомлення # 24 |
Майор
Ім'я: сагітта (10г)
| еммм, зара Саймака читаю (Stargazer - ), а так постійно перечитую 12 стільців. в основному фантастику всяку (тіки не треба придиратись я - дальтонік щодо "фентезі" і "фантастики", хоча різницю між цими поняттями мені вже пояснювали неоднократно :) ) а останнім часом поперло на серйозно-класично-філософьке, накшталт Теккерея. а, і Хакслі! (знову ж таки, вельми дякую Старррргейзеру ;))
і шо ви хтіли тут прочитати?..
|
|
| |
aHToXa | Дата: П'ятниця, 01.02.2008, 20:53 | Повідомлення # 25 |
Майор
Ім'я: aHToXa (Не заполнено обязательное поле "Клас".)
Репутація: 0
| Quote (Chinga) Пушкин FOREVER! Услышал бы это Пушкин... %))) Щас читаю Сильмариллион, чтоб его! Много раз начинал да бросал, трудно давался, а щас вот вроде идет помалёху.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. (Что-либо, сказанное на латыни, звучит как мудрость.) Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата. © Ленин В.И.
|
|
| |
Nemanicka | Дата: П'ятниця, 01.02.2008, 20:56 | Повідомлення # 26 |
Крутий ліцеїст
Ім'я: Льоша (11-A)
Репутація: 10
| А ты поспорил что прочитаеш? Почитай что-то нормальное.
Опа, опа, зелёная ограда Завтра в школу мне идти... Нахер оно надо?!
|
|
| |
aHToXa | Дата: П'ятниця, 01.02.2008, 20:58 | Повідомлення # 27 |
Майор
| Quote (Nemanicka) А ты поспорил что прочитаеш? Почитай что-то нормальное. ыы.. нет не поспорил. щас читаю и мне нравиться
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. (Что-либо, сказанное на латыни, звучит как мудрость.) Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата. © Ленин В.И.
|
|
| |
sagitta | Дата: П'ятниця, 01.02.2008, 22:42 | Повідомлення # 28 |
Майор
| а мені читати-то було цікаво, тіки от в іменах я жахливо плуталась. особливо на букву "Б". а в мене тоді ще не було англ. книги з родоводом, так я сама забацала собі гінекологічне дерево. і нормально, набагато легше орієнтуватись стало
|
|
| |
aHToXa | Дата: Субота, 02.02.2008, 11:56 | Повідомлення # 29 |
Майор
| Quote (sagitta) а мені читати-то було цікаво, тіки от в іменах я жахливо плуталась. особливо на букву "Б". а в мене тоді ще не було англ. книги з родоводом, так я сама забацала собі гінекологічне дерево. і нормально, набагато легше орієнтуватись стало хыы)) да на букву "Б" там дофига похожих - "Белег", "Берег", "Белен", "Белет" и т.д. )))
|
|
| |
Stargazer | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 17:05 | Повідомлення # 30 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| Quote (aHToXa) Щас читаю Сильмариллион, чтоб его! Много раз начинал да бросал, трудно давался, а щас вот вроде идет помалёху. Ніколи не розумів що там важкого - прочитав у дев'ять років і живу, як бачите Quote (Nemanicka) А ты поспорил что прочитаеш? Почитай что-то нормальное. Но-но-но! Ти ж сам то Сільм не читав! А варто було б, варто... За об'ємом затраченої на нього роботи мало що можна з ним зрівняти... *\me ностальгічно гортає сторінки збірки творів Толкієна*
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 17:11 | Повідомлення # 31 |
Крутий ліцеїст
| Влас, ти ж знаєш моє відношення до всієї цієї саги про кільце... Яка різниця скільки на цю книгу було затрачено роботи? Головне результат. Як і у всьому.
|
|
| |
Stargazer | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 17:16 | Повідомлення # 32 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Репутація: 13
| От в тому то і різниця що ти навіть не знаєш про там йдеться... Кільця там не з'являється))) Ну хіба що в додотку на кількох сторінках...
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 18:07 | Повідомлення # 33 |
Крутий ліцеїст
| ну я може скоро почитаю, то скажу.
|
|
| |
Di_Ez | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 18:12 | Повідомлення # 34 |
Майор
Ім'я: Олександр (10-Г)
Репутація: 6
| давай читай) мені подобаєтся
Надежда-глупое чувство©Макс Фрай Тысячами незримых нитей обвивает тебя закон.Разрубишь одну-преступник,десять-смертник,все-БОГ. Ты,сотворивший пасквиль сей,Отбрось сомненья и тревоги,Наполни свой бокал и пей,Тот яд,что дали тебе Боги.
|
|
| |
aHToXa | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 21:28 | Повідомлення # 35 |
Майор
| Quote (Stargazer) Ніколи не розумів що там важкого - прочитав у дев'ять років і живу, як бачите фигасе))) герой (=
|
|
| |
Пропеллер_Верталет | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 22:54 | Повідомлення # 36 |
Йа ниибацо моцний чєл
Ім'я: Ваня (11в)
Репутація: 6
| Я кста тож не осилил до половині и все
Я настолько не я, что уж точно не Я
|
|
| |
aHToXa | Дата: Середа, 06.02.2008, 15:59 | Повідомлення # 37 |
Майор
| Quote (Пропеллер_Верталет) Я кста тож не осилил до половині и все ыыыы =)
|
|
| |
R@Duga | Дата: Середа, 12.03.2008, 18:19 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
Ім'я: Женя Радецкая (9a)
Репутація: 3
| Quote (aHToXa) Сильмариллион оу... я це пробувала читати, але... то було давно (роки 3-4 назад).. мені було не цікаво - я покинула цю марну справу... а зараз якось руки не доходять... варто його читати, чи є щось краще? (а самого властелина кілець я прочитала років у 10... ) зара читаю "над пропастью во ржи" Сэлленджера... дуже непогана книга - відверто й правдиво... про життя одного буремного підлітка... класика молодіжної літератури. крім того, доволі філософське...
Погасла свеча пламени в мире, рыцарь опять проиграл в турнире, зашло синие небо за тучу, опавшие листья сгребли в кучу. Их сожгут на рассвете, когда будет туман. Все на этом свете сплошной обман.
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Середа, 12.03.2008, 18:32 | Повідомлення # 39 |
Крутий ліцеїст
| Ну, моя особиста думка - і "Сільмарілліон", і "Володар кілець" - це казочки як раз от для 10(і то це максимум )-ти річних діточок. Тому що 300 сторінок фраз типу "І сделал он так, і сделал он едак, і пошли оні за свєт воєвать" - це парить. Єдине, що там "важке" - так це всі ті імена запам'ятати... А так... Ну що там важкого??? Процитуйте мені хоч одну розумну фразу звідти... Хоча, однієї, звісно, малова-то...
|
|
| |
sagitta | Дата: Четвер, 07.05.2009, 20:30 | Повідомлення # 40 |
Майор
| мене пропер Желязни (Хроніки Амбера, звісно). мінімум філософії, максимум інтриги, всоьго потроху: хронології, міфології, космогонії, детективу... це як Толкієн мінус все нудне, шо в нього є. в основному набагато менші об'єми хронології і родинних дерев - найбільше шо мене парило при читанні пана Толкіна ^^() ну і ше іноді трафляються дійсно варті замисленні фраочки на кшталт: # только глупец верит, что жизнь имеет единственный смысл... # - если долг и мораль - это разные вещи, то какой из них вы отдадите предпочтение? - никакой, потому что это одно и то же. і особливо гарно # оставим в покое спящих драконов
|
|
| |