j-rock
|
|
Chihiro | Дата: П'ятниця, 09.11.2007, 22:10 | Повідомлення # 1 |
Майор
Ім'я: Настьона (.11сі.)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 6
Статус: Офлайн
| Тєхнічно з"їжжжаім з теми аніме на тему джей рока. Чому в розділі аніме і чому Влас, сцуко, не чіпай, бо джей рок нерозривно пов"язаний із аніме із анімешними остами та іншим анімешним барахлом значіт так. розбираємось ости тут а що ж з джей-роком? я чула лише 2(два, секонд, цвайн) гурти the pillows Maximum the Hormone чому? бо незнаю що ще слухати. незнаю де шукати от власне в цьому і є питання даної теми
Все потрібне - просте, все складне - непотрібне сонце, небо, земля і вода все потрібне - просте, все складне - непотрібне танцюєш ти, танцюю я
|
|
| |
Stargazer | Дата: Субота, 10.11.2007, 22:51 | Повідомлення # 2 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| Знаю що тема сюди підходить, знаю! З джей-року найкращі два гурти - це MUCC i Dir en Grey (на моє глибоке переконання) L'Ark~en~Ciel котиться в сторону попу, але теж непогано...
|
|
| |
Chihiro | Дата: Неділя, 11.11.2007, 08:38 | Повідомлення # 3 |
Майор
Ім'я: Настьона (.11сі.)
Репутація: 6
| хочу знайти ketchup mania, Влас, ти ж знаєшся з торентами. Там в гугля дофіга посилань на біторент. То панрок :Р *СКАЧААЙ*
Все потрібне - просте, все складне - непотрібне сонце, небо, земля і вода все потрібне - просте, все складне - непотрібне танцюєш ти, танцюю я
|
|
| |
aHToXa | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 21:27 | Повідомлення # 4 |
Майор
Ім'я: aHToXa (Не заполнено обязательное поле "Клас".)
Репутація: 0
| Все что связано с анимэ - это говно! Следственно, дж-рок - говно! Правда я неразу его не слышал, но все-равно гавно!!!
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. (Что-либо, сказанное на латыни, звучит как мудрость.) Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата. © Ленин В.И.
|
|
| |
Stargazer | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 10:40 | Повідомлення # 5 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| Ну ти ржачний
|
|
| |
aHToXa | Дата: Субота, 12.04.2008, 18:48 | Повідомлення # 6 |
Майор
Ім'я: aHToXa (Не заполнено обязательное поле "Клас".)
Репутація: 0
| ))
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. (Что-либо, сказанное на латыни, звучит как мудрость.) Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата. © Ленин В.И.
|
|
| |