slayers
|
|
Stargazer | Дата: Субота, 29.12.2007, 01:30 | Повідомлення # 1 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
Статус: Офлайн
| привіт! давно пора зробити окрему тему для рубак... для, хто їх ще не дивився - це дуже стьобне аніме, в якому по доброму висміюється західне фентезі з його файерболами і двуручниками Це найкращий аніме серіал з-поміж тих, що я встиг передивитися) (ну, це вже суб'єктивно) хто не дивився - дивіться, а інші читайте мангу "гамлет" (по мотивам одноіменної п'єси) із зелґадісом у головній ролі http://amethyst-angel.com/hamlet_eng.htm
|
|
| |
sagitta | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 16:28 | Повідомлення # 2 |
Майор
Ім'я: сагітта (10г)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 9
| ууууххххх *ROFL* я на 51ій сторінці, а вже під столом (чесно кажучи - під швейною машинкою, у нас на ній нотя стоїть :)).... найбільше мене перло коли Резо сказав "I will never understand how Amelia can fall down ... *bla-bla-bla* ... without feeling any ill effects..." ну просто... аиииии..... "йа плакалъ" (с) ну бідний Шекспір там плаче більше так стьобатися... мммм... то треба не мати совісті зовсім... )))) куди там, це вже комедія - ніякої філософії чи там, чогось драматичного... але супер! пс хтось взагалі коментуватиме крім мене? а?!!
і шо ви хтіли тут прочитати?..
|
|
| |
Stargazer | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 16:46 | Повідомлення # 3 |
Дух неадекватності
| Я на 125-й сторінці... Розенкранц - це Монстр-Дракон Гаав, а Гільденштерн - Фібріццо... o_O Здається в кінці буде гіга слейв)))))
|
|
| |
sagitta | Дата: Вівторок, 01.01.2008, 16:08 | Повідомлення # 4 |
Майор
| ну я ж кажу, каменти не особливо бурні)))) народ, ну подивіться! хоча, ті, хто рубак не дивився, не зможуть повністю оцінити задумку)))) а мені Ліну жалко! її там у мульті навіть із хлопцем плутали - коли усі перевдягались у дівчат, то навіть до перевдягнених хлопців не було ніяких претензій, а Ліну хотіли звинуватити у злочині, злобно запитали, чи вона часом не замаскований чоловік *ROFL*. а в Гамлеті вона грає Горацио!!!! аииииии ^________^ "Why I have to play a GUY?!! I wanted to play the princess T_T" (не дослівно) словом, сенкс старгейзеру, а ви всі чого мовчите?? кааааа-мен-ти, ка-мен-ти... оно краще не на НВ свій поганий настрій виплескуйте, а читайте мангу і будете ржати в своє задоволення!!! задоволен-ня, хиги.... пс а я тіки на 60ій, аииииии О_О
|
|
| |
Stargazer | Дата: Середа, 02.01.2008, 11:53 | Повідомлення # 5 |
Дух неадекватності
| Та їм мабуть стрьомно - побачили наші анімешні смайли і подумали шо ну його, мозок жаль)
|
|
| |
sagitta | Дата: Середа, 02.01.2008, 15:10 | Повідомлення # 6 |
Майор
| а шо, Ктулху краще???? я вважаю достойною справою як можна менше хавчику залишити для нього! краще вже хай анімешки хавоють мій моск, да-да! це принаймні весело...
|
|
| |
aHToXa | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 21:22 | Повідомлення # 7 |
Майор
Ім'я: aHToXa (Не заполнено обязательное поле "Клас".)
Репутація: 0
| Quote (Stargazer) висміюється західне фентезі з його файерболами і двуручниками Поубивал бы создателей этого анимэ!!!
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. (Что-либо, сказанное на латыни, звучит как мудрость.) Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата. © Ленин В.И.
|
|
| |