|
|
Замечания к сайту...
| |
| mrLasKing | Дата: Понеділок, 15.10.2007, 01:05 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Ім'я: Vampire
Група: Ліцеїсти
Репутація: 0
Статус: Офлайн
| Кхм... данный топ адресуется только тому кто отвечает за админку сайта и форума - остальных прошу не соваться (ибо многое просто не поймете). Итак - хотел бы заметить что на сайте и форуме много недоработок, так как вы полагаетесь на систему Укоза... А она не есть лучшей, посему некоторые элементы лучше переписчать ручками. Дальше - если вы уже взялись делать ресурс на украинском языке - то хотябы стандартные тексты замените на украинские, ато криво смотриться... Дизайн тоже хромает - могли бы сделать какието фичи (это не так уж и сложно) а не просто юзать стандартную "доску". На форуме - немного поменять организацию топов и добавить смайлов + на этой платформе есть несколько замечательных функций до которых вы повидимому не дошли если не лезть в глубь то впринципе все З.Ы. За конкретной инфой можешь подойти (админ) - в 11б клас;) З.З.Ы. Дабы небыло криков на тему "ты хули пи*дишь" - говорю сразу: замечания сделал из благих побуждений, а право на них имею ибо я являюсь Лучшим Веб-дизайнером Киева среди учеников вот уже 4тый год... надеюсь исправишь ляпы......
Днем лихорадка - ночью пир Ты теперь демон, ты вампир В поисках новой жертвы в снег и зной Вечный изгой...
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Понеділок, 15.10.2007, 17:26 | Повідомлення # 2 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| Так-с. Власне, я справді дуже радий з приводу того, що чую здорову критику, а не вигуки накшталт "да, да, это круто(фигово)!". Сайт створено кілька тижнів тому мною і Марченком (ми 11в клас, маєш знати), так що адмінів двоє... Так як камрад поїхав в Артек, говорю від свого імені) Тепер по пунктам - Quote (mrLasKing) некоторые элементы лучше переписчать ручками Quote (mrLasKing) если вы уже взялись делать ресурс на украинском языке - то хотябы стандартные тексты замените на украинские, ато криво смотриться Знаєш, що найсмішніше? Перекласти все повністю неможливо, тому що ядро сайту для нас закрите... Звісно, це нормально, але добра половина стандартних написів - там(!), і тут починається криворукість Укозу... Майже все, що перекласти можна, вже перекладено. Тому ми порадились з тодішніми учасниками, і вирішили, що хай поки побуде так, а якщо новий народ масово скаже "фє", то мову можа змінити назад за кілька хвилин. Керуваня сайтом загалом іде через редагування html шаблонів, і тут Укоз поволі покращується - шаблон до форми додавання месаг і персональна сторінка юзера, наприклад, були додані позавчора, відповідно переклад в них ще свіжий. Quote (mrLasKing) Дизайн тоже хромает - могли бы сделать какието фичи (это не так уж и сложно) а не просто юзать стандартную "доску" Ну, тут в мене немає досвіду Кращого Веб-дизайнера Києва, так що слово "фічі" краще б ти більш конкретизував Quote (mrLasKing) На форуме - немного поменять организацию топов и добавить смайлов + на этой платформе есть несколько замечательных функций до которых вы повидимому не дошли Мабуть не дійшли... Знову ж таки, конкретизуй. Щодо топів, то їх структура вже тричі змінювалась за проханнями юзерів, процес може тривати й надалі. Ну, а чим тобі півсотні смайлів не сподобались, не знаю, але додати їх можна завжди) з.і. Взагалі в цього сайту ще є проблеми: по-перше, це адмінська криворукість(знову ж таки, говорю од свого імені), по-друге, це відсутність припливу людей на сайт(тобто відсутність перспективи розвитку), ну і по-третє Укоз багато чого робить через сам-знаєш-що... Адмінську криворукість можна усунути шляхом зміни адмінського складу. Якщо людина має багато пропозицій, то я радий буду надати можливість реалізації цих ідей в життя безпосередньо цій людині)
|
| |
| |
| mrLasKing | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 21:52 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Quote (Stargazer) так що слово "фічі" краще б ти більш конкретизував дизайн стандартен, а его можна оживить - добавив (я говорю например) может "легкой" анимации - замены стандартных фонтов (не фонов;) ) добавить может чтото рисованное - ведь когда заходишь - видишь очередную доску укоза и это не захватывает а так как пока (я надеюсь ПОКА) наполнение еще не увлекает полностью и с головой то этому тоже следует уделить внимание...... Quote (Stargazer) Керуваня сайтом загалом іде через редагування html шаблонів, надеюсь вы уже поняли что это надо делать текстово а не в Укозовском визуальном редакторе ато слишком много багов выскакивает при изменении кода... Quote (Stargazer) Звісно, це нормально, але добра половина стандартних написів - там(!), і тут починається криворукість Укозу... ты говорил про ХТМЛ шаблоны - они есть для каждой страници - конечто не все лежать прямо на виду но для каждой можна найти если постараться;)
Днем лихорадка - ночью пир Ты теперь демон, ты вампир В поисках новой жертвы в снег и зной Вечный изгой...
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 22:09 | Повідомлення # 4 |
Дух неадекватності
| Quote (mrLasKing) дизайн стандартен, а его можна оживить - добавив (я говорю например) может "легкой" анимации - замены стандартных фонтов (не фонов;) ) добавить может чтото рисованное - ведь когда заходишь - видишь очередную доску укоза и это не захватывает а так как пока (я надеюсь ПОКА) наполнение еще не увлекает полностью и с головой то этому тоже следует уделить внимание...... Хмм... Ну тут в мене ідей майже немає( Поки що маю мало часу на це все, а дизайн часу забирає багато. Можливо на канікулах візьмусь. Quote (mrLasKing) надеюсь вы уже поняли что это надо делать текстово а не в Укозовском визуальном редакторе ато слишком много багов выскакивает при изменении кода... Ну так текстово і роблю, я той редактор і не помітив спочатку Quote (mrLasKing) ты говорил про ХТМЛ шаблоны - они есть для каждой страници - конечто не все лежать прямо на виду но для каждой можна найти если постараться;) Ти знаєш, не для кожної Наприклад, "Общий вид страниц форума" в них - це тільки верх форуму, без тіла - себто всяких нижніх написів типу "Дополнительная информация" ітд там немає... Ну я ще подивлюсь, там деякі написи просто в константи забиті(навіщо, вони по одному разу юзаються?), і їх можна не помітити...
|
| |
| |
| mrLasKing | Дата: П'ятниця, 19.10.2007, 19:42 | Повідомлення # 5 |
|
Рядовий
| Quote (Stargazer) Ти знаєш, не для кожноїНаприклад, "Общий вид страниц форума" в них - це тільки верх форуму, без тіла - себто всяких нижніх написів типу "Дополнительная информация" ітд там немає... Ну я ще подивлюсь, там деякі написи просто в константи забиті(навіщо, вони по одному разу юзаються?), і їх можна не помітити... нет - то что забито в константы - не для одноразового использования а для того чтоб ты не мог поменять содержания константы, но я тебе советую помимо ХТМЛ шаблонов порыться в ЦССах... там тоже остается довольно много элементов страниц....
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: П'ятниця, 19.10.2007, 22:22 | Повідомлення # 6 |
Дух неадекватності
| Quote (mrLasKing) нет - то что забито в константы - не для одноразового использования а для того чтоб ты не мог поменять содержания константы, но я тебе советую помимо ХТМЛ шаблонов порыться в ЦССах... там тоже остается довольно много элементов страниц.... Ну, константи текстового типу зажди можна просто замінити на текст. ЦСС це той CSS таблиці стилів? Ааа... А який геній пхає туди стандартні написи? Хоча... Подивлюсь загалом, ось --- А взагалі зараз розглядається альтернатива - піти до Любомира, виклянчити у нього доступ до офіційного сайту, і переробити його до нормального вигляду... Ідея - супер, але звісно потрібні люди, які можуть це зробити. Якщо ти підтримаєш такий варіант(скинемось тобі на пиво, ггг), то одна така людина вже знайдена, ось.
|
| |
| |
| stranger | Дата: Неділя, 21.10.2007, 01:11 | Повідомлення # 7 |
Майор
Ім'я: Я (11)
Репутація: 12
| а я нічого в цьому не шарю)) мені форум подобаеться тільки одне питання чому салатовий?
Счастье - это не владеть тем, что ты хочешь, а хотеть то, чем ты владеешь.
|
| |
| |
| mrLasKing | Дата: Неділя, 28.10.2007, 22:35 | Повідомлення # 8 |
|
Рядовий
| кстати - форум то тоже не до конца переведен....
|
| |
| |
| Mar4ElO | Дата: Середа, 31.10.2007, 12:39 | Повідомлення # 9 |
Злюка бобер
Група: Адмiнiстратори
Репутація: 10
| Усе що вищенаписане я теж прочитав і обов'язково прийму до уваги. mrLasKing, 1. ти певно не викупив, але зараз на форумі не стандартні 20 смайлів, а з півсотні злитих з QIP Infium (9000) beta і декількох адонів до 8030 білда. 2. Щодо анімації і перетворення дизайну, то цілком з тобою згоден, але зараз особисто у мене нема на це все часу, ІАРи, знаєш. Шукати якусь готову анімацію ліньки, а малювати свою часу нема, тому і торчимо. Десь після 15 листопада я візьмуся за справу, але не раніше
|
| |
| |
| Упырь | Дата: Середа, 31.10.2007, 22:14 | Повідомлення # 10 |
Отец
Ім'я: Черанёв Максим Александрович (12-А)
Група: Випускники
Репутація: 9
| Блин. Переведите форум в UA-IX. Хотябы ho.com.ua
Продолжаем бегать полуголышом по лесу с размалёванными моськами и топорами Тора в руках, попутно вопя гимны Сотоне… © Kuka (Froster) Dominus Spiritus Virtus Sathanas
|
| |
| |
| U@_NRG | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 19:25 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
Ім'я: Вика
Репутація: 3
| У меня маленькая просьба: сделайте формат фотографий больше, а то они просто не добавляются в альбом
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 19:49 | Повідомлення # 12 |
Дух неадекватності
| Тобі мало одного мегабайту? Це ж не топографічні знімки з супутника!
|
| |
| |
| McAllistr | Дата: П'ятниця, 23.11.2007, 23:36 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
Ім'я: McAllistr (Б)
Репутація: 2
| Админ, надо бы сделать шрифт названия темы и даты по крупче, светло-зеленый плохочетабельный на белом! И надо шапку лучше сделать. Ты думаешь что на той рекламе, ввеоху, ты нормально заработаешь ?
Прогресс неумолим, тупость неистребима...
Повідомлення відредаговано: McAllistr - П'ятниця, 23.11.2007, 23:40 |
| |
| |
|  |