Stargazer | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 19:24 | Повідомлення # 1 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
Статус: Офлайн
| Ну... Понеслась Отож GURS - це рольова гра(у росіян, до речі, є класне слово - "словеска") без прив'язки до жанру світу, себто це може бути sci-fi, пригоди в стилі Індіани Джонса, детективна історія чи стареньке побите фентезі... Уявіть собе старим сідоволосим детективом, молодою журналісткою чи напівлюдиною-напівкіборгом! Пориньте в світ божевільних пригод в стилі Кліффорда Саймака! Ознайомитись з базовими правилами можна тут - http://kpnl145.at.ua/load/2-1-0-1 (1.6 мб) Цього літа я водитиму кілька гурпсових партій приблизно по три людини, одна з партій - для людей, які ніколи в ніщо подібне не грали! Так що приєднуйтесь! Попереджаю зразу - мої гурпсовські кампанії вимагатимуть великого творчого потенціалу від гравців в двох розуміннях - по-перше, вам буде потрібно створити повноцінну, живу, яскраву роль для свого персонажа... а по-друге, вам необхідно буде відігрувати цю роль у вигаданому мною світі... Готуйтеся, рольовики! GURPS набагато креативніша система від D&D, так що ваші можливости тепер необмежені!
|
|
| |