Дота
|
|
aHToXa | Дата: Неділя, 03.02.2008, 19:25 | Повідомлення # 1 |
Майор
Ім'я: aHToXa (Не заполнено обязательное поле "Клас".)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 0
Статус: Офлайн
| Кто играет?
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. (Что-либо, сказанное на латыни, звучит как мудрость.) Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата. © Ленин В.И.
Повідомлення відредаговано: aHToXa - Неділя, 03.02.2008, 19:26 |
|
| |
Пропеллер_Верталет | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 17:01 | Повідомлення # 2 |
Йа ниибацо моцний чєл
Ім'я: Ваня (11в)
Репутація: 6
| я играет)
Я настолько не я, что уж точно не Я
|
|
| |
aHToXa | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 21:07 | Повідомлення # 3 |
Майор
| ну это я знаю))
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. (Что-либо, сказанное на латыни, звучит как мудрость.) Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата. © Ленин В.И.
|
|
| |
Опецько | Дата: Неділя, 10.02.2008, 20:50 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
Група: Кіношники-ліцеїсти
Репутація: 4
| грав пару разів -- багова гра. щоб купити собі деякі предмети потрібно дерево -- а нарубати його ніде, відповідно ті предмети купити неможливо. а деякі предемети взагалі нічого не дають, куив собі якусь маску що дає ,здається, по 25 чи по 35 до всіх характеристик, а нічого не змінилось. магії деяких героїв нічого не роблять,наприлад остання магія героя схожого на скорпіона:клацаю на неї -- віднімається мана,він махає хвостом і все. короче багова гра ... GTA набагато краща гра.
Ішов дощ і два студенти: один ― в університет, другий ― у черевиках... Му-ха-ха-ха-ха Пара чорних зі шнурками...
|
|
| |
Пропеллер_Верталет | Дата: Неділя, 10.02.2008, 22:48 | Повідомлення # 5 |
Йа ниибацо моцний чєл
Ім'я: Ваня (11в)
Репутація: 6
| нуп тупый) Антоха роздуплы його
Я настолько не я, что уж точно не Я
|
|
| |
Опецько | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 15:40 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| ах ти падла , сам тупий !!!!! знайду в школі ― закапаю... молись гнида!!!!!!!!
Ішов дощ і два студенти: один ― в університет, другий ― у черевиках... Му-ха-ха-ха-ха Пара чорних зі шнурками...
Повідомлення відредаговано: Опецько - Понеділок, 11.02.2008, 20:57 |
|
| |
Упырь | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 18:40 | Повідомлення # 7 |
Отец
Ім'я: Черанёв Максим Александрович (12-А)
Група: Випускники
Репутація: 9
| Я тоже люблю закапывать.
Продолжаем бегать полуголышом по лесу с размалёванными моськами и топорами Тора в руках, попутно вопя гимны Сотоне… © Kuka (Froster) Dominus Spiritus Virtus Sathanas
|
|
| |
aHToXa | Дата: Четвер, 14.02.2008, 14:02 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Quote (Опецько) грав пару разів -- багова гра. щоб купити собі деякі предмети потрібно дерево -- а нарубати його ніде, відповідно ті предмети купити неможливо. а деякі предемети взагалі нічого не дають, куив собі якусь маску що дає ,здається, по 25 чи по 35 до всіх характеристик, а нічого не змінилось. магії деяких героїв нічого не роблять,наприлад остання магія героя схожого на скорпіона:клацаю на неї -- віднімається мана,він махає хвостом і все. короче багова гра ... GTA набагато краща гра. валяюсь %))))))))))
|
|
| |
Иван_Рублёв | Дата: Четвер, 14.02.2008, 21:32 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
Ім'я: Иван (11в)
| а по-моему вы все лохи!
|
|