а м*яса не їсу я принципово
|
|
|
|
sagitta | Дата: Неділя, 04.11.2007, 02:25 | Повідомлення # 1 |
Майор
Ім'я: сагітта (10г)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 9
Статус: Офлайн
| ототак. шоб не флудити в інших темах
і шо ви хтіли тут прочитати?..
|
|
| |
stranger | Дата: Неділя, 04.11.2007, 14:37 | Повідомлення # 2 |
Майор
Ім'я: Я (11)
Репутація: 12
| все равно всю жызнь вы так не протянете)))
Счастье - это не владеть тем, что ты хочешь, а хотеть то, чем ты владеешь.
|
|
| |
kulbabochka | Дата: Неділя, 04.11.2007, 14:47 | Повідомлення # 3 |
Майор
Ім'я: Cаша Голованова (11-В))
Група: Модератори
Репутація: 7
| це самознущання. от вам і все. можна сказати дитячі забавки. бо у м*ясі є усі ті речовини, яких немає в іншій їжі. воно потім отезветься, тому що організм так довго не може. самі колись побачите, і зрозумієте що не їсти м*яса це по меншій мірі було недоцільно
мерзнуть ноги від міцного чаю в просторі 4х4 двоє - забагато для звичайних це ток шоу давно зняли з ефіру (с)
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Неділя, 04.11.2007, 14:54 | Повідомлення # 4 |
Крутий ліцеїст
Ім'я: Льоша (11-A)
Репутація: 10
| Респект Кульбабочці.
Опа, опа, зелёная ограда Завтра в школу мне идти... Нахер оно надо?!
|
|
| |
Medved_Occulta | Дата: Неділя, 04.11.2007, 18:00 | Повідомлення # 5 |
Сержант
Ім'я: Gavrilenko Pasha
| Це все залежить від фізіології та умов життя. Кришнаїти не їдять м"яса за переконанням і не помирають, але вони живуть в інших умовах. Частина людей може без нього обходитись - необхідні речовини отримує з інших продуктів, а частина не може. Насправді, вегетаріанство - не спосіб захистити тварин. Їх вбивство буде припинене тільки після того, як хтось вкладе гроші у розробку нормального штучного м"яса.
Тут живуть злі гопники? - Ні, тепер тут живуть ДОБРІ БЛЕКЕРИ!
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Неділя, 04.11.2007, 18:38 | Повідомлення # 6 |
Крутий ліцеїст
| "Не помирають" - вони що безсмертні? ггг За день, за місяць, може й за рік нічо не буде, а от буде в тебе діарея чи хер зна шо в 50 років, от тоді і подумаєш. З.І.: ненавиджу Кришнаїтів Добавлено (04.11.2007, 18:38) --------------------------------------------- А про тварин ти взагалі нагнав. Їх розводять для того щоб їсти. І яке б смачне штучне м'ясо не придумали, я їстиму тільки натуральне.
|
|
| |
Medved_Occulta | Дата: Неділя, 04.11.2007, 19:29 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Nemanicka, мені думати не доведеться - я без м"яса не можу і тому їм його. З приводу тварин - якщо ти думаєш, що після створення нормального штучного м"яса, яке ніяк не відрізнятиметься від справжнього, буде справедливо продовжувати розводити тварин для їжі, то я помовчу. А може, таке уявлення про тварин - звичайний штамп нашого часу, який потім має зникнути? Добавлено (04.11.2007, 19:29) --------------------------------------------- Або зникнути разом з людством))))
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Неділя, 04.11.2007, 19:45 | Повідомлення # 8 |
Крутий ліцеїст
| Я не зможу їсти м'ясо, знаючи, що це соковитий селікон... Мене знудить.... "А може, таке уявлення про тварин - звичайний штамп нашого часу, який потім має зникнути?" - Який "наш час"?! Вегетеріанство - оце штамп нашого часу, раніше люди і не задумувались про те, чи жалко їм тварин... А зараз, від нічого робити, понарозводиоись усякі...
|
|
| |
Medved_Occulta | Дата: Неділя, 04.11.2007, 20:14 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Quote (Nemanicka) Я не зможу їсти м'ясо, знаючи, що це соковитий селікон... Мене знудить.... - хіба це не психологічний комплекс? Я такого комплексу не маю і тому не розумію аргументів, що на ньому грунтуються. А з приводу, того, до якого часу відносяться такі уявлення - дійсно, вони прийшли з минулого. Тепер частково замінюються вегетаріанством, яке я теж вважаю фігнею якщо воно шкодить здоров"ю людини. Крім того, вегетаріанство не вирішує ніяких проблем. Але якщо людство ніколи не буде змінювати свої погляди, воно залишиться на одному місці.Добавлено (04.11.2007, 20:14) --------------------------------------------- Доречі, така ненависть до м"ясозамінників з"явилася через те, що у наш час розвелась величезна кількість різного роду гівнозамінників, які їсти просто неможливо.
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Неділя, 04.11.2007, 20:18 | Повідомлення # 10 |
Крутий ліцеїст
| Якщо це місце хороше - то хай лишається. Паша, ти спочатку їстимеш штучне м'ясо, потім питимеш безалкогольне пиво, а потім перейдеш на гумових жінок!!!!! Добавлено (04.11.2007, 20:18) --------------------------------------------- Власне я не маю нічого проти безалкогольного пива, просто є прикол, шо безалкогольне пиво - перший крок до гумових жінок.))
|
|
| |
Medved_Occulta | Дата: Неділя, 04.11.2007, 20:21 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Безалкогольне пиво - гівно!! Добавлено (04.11.2007, 20:21) --------------------------------------------- До штучного м"яса ми не доживемо. А гумових жінок треба розстріляти.
Повідомлення відредаговано: Medved_Occulta - Неділя, 04.11.2007, 20:22 |
|
| |
Nemanicka | Дата: Неділя, 04.11.2007, 20:39 | Повідомлення # 12 |
Крутий ліцеїст
| Так от треба було голосувати "непереварюю". Я сподіваюсь, інші не робитимуть цієї помилки))))))
|
|
| |
Medved_Occulta | Дата: Неділя, 04.11.2007, 20:52 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ще раз кажу, я не можу без м"яса, а можливо хтось нормально без нього живе? (Не знаю, чи є такі люди на форумі) Це особиста справа кожного. Я не переварюю коли вегетаріанство ще й шкодить здоров"ю людини - користь для тварин від нього мізерна у будь-якому випадку.
|
|
| |
Nemanicka | Дата: Неділя, 04.11.2007, 21:05 | Повідомлення # 14 |
Крутий ліцеїст
| Ти ж виражаэш своє ставлення, а не чиєсь, так от і треба було писати "непереварюю".
|
|
| |
Chihiro | Дата: Понеділок, 05.11.2007, 15:48 | Повідомлення # 15 |
Майор
Ім'я: Настьона (.11сі.)
Репутація: 6
| підтримую кришнаїтів. не їм ту гидоту бо вона приземлює мою уяву(назвемо це так)
Все потрібне - просте, все складне - непотрібне сонце, небо, земля і вода все потрібне - просте, все складне - непотрібне танцюєш ти, танцюю я
|
|
| |
Stargazer | Дата: П'ятниця, 09.11.2007, 20:16 | Повідомлення # 16 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| Ууу... Як же ви так? Наш народ здавна вирізнявся тим, що ЇВ САЛО! А ви... зраднєгі Ну ладно, прощаю, хоча я вегетеріанцем ніколи не стану - просто нутром чую що молодий організм хоче жерти м'ясо
|
|
| |
Chinga | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 17:04 | Повідомлення # 17 |
Майор
Ім'я: Оиши-сан (9-В)
Репутація: 8
| Мясо ем, но тех кто его не ест уважаю
Раздача ICQ
|
|
| |
Obi-Van | Дата: П'ятниця, 30.11.2007, 16:07 | Повідомлення # 18 |
Майор
Ім'я: Олександр (9-В)
| М'ясо їм =)
ПРЕВЕД
|
|
| |
Упырь | Дата: П'ятниця, 30.11.2007, 20:55 | Повідомлення # 19 |
Отец
Ім'я: Черанёв Максим Александрович (12-А)
Група: Випускники
| как так можно ? А как же свиные ребра к темному пиву?! Кровавое мясо к вину !!!!!
Продолжаем бегать полуголышом по лесу с размалёванными моськами и топорами Тора в руках, попутно вопя гимны Сотоне… © Kuka (Froster) Dominus Spiritus Virtus Sathanas
|
|
| |
Малая) | Дата: Четвер, 06.12.2007, 13:31 | Повідомлення # 20 |
Майор
Ім'я: Мала) (9)
Репутація: 4
| М"ясо це потреба, а не забаганка!! Я, наприклад, божнюю запачене м"яско з винною підливою...ммм..
|
|
| |