Хочеш разрядиться - тебе сюда!!!
|
|
FF | Дата: Субота, 29.12.2007, 01:35 | Повідомлення # 1 |
Майор
Ім'я: Деня (11неВкласс...)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| НВ, не знаю все ли меня поймут, полная ДУРА, заметте с большой буквы, на нее уже все конкретно "кладут" а она дурачка еще пытается когото контролировать... Я просто в шоке с ее поступков... Мой вердикт - НВ полная ДУРА!!! А как ты, милый друг, про нее скажеш?
В лесу родилась ЕЛОЧКА... В лесу она росла... Земой и летом стройная... Зеленая была...
|
|
| |
Пропеллер_Верталет | Дата: Субота, 29.12.2007, 12:05 | Повідомлення # 2 |
Йа ниибацо моцний чєл
Ім'я: Ваня (11в)
Репутація: 6
| один из лучших учителей как по мне(из тех кто чему-то реально учит), и неипет!
Я настолько не я, что уж точно не Я
|
|
| |
aGGeRReS | Дата: Субота, 29.12.2007, 12:09 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| +1
bbest.3bb.ru http://sayfirst.com/
|
|
| |
Obi-Van | Дата: Субота, 29.12.2007, 20:33 | Повідомлення # 4 |
Майор
Ім'я: Олександр (9-В)
Репутація: 9
| А взагалі про кого?
ПРЕВЕД
|
|
| |
FF | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 01:54 | Повідомлення # 5 |
Майор
Ім'я: Деня (11неВкласс...)
| Речь идет о некой Дружининой Наталье Васильевне... П.С: Я же не сказал что она плохой учитель! Я сказал что она ДУРА!!!
В лесу родилась ЕЛОЧКА... В лесу она росла... Земой и летом стройная... Зеленая была...
|
|
| |
Obi-Van | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 09:10 | Повідомлення # 6 |
Майор
Ім'я: Олександр (9-В)
| FF, а це хто? )
ПРЕВЕД
|
|
| |
БелыйЗайка | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 10:04 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Ім'я: Roma
| obi-van pomoemy tu realno (с), FF eto tip kotorui proy4ils9 v KPNL po bolshe 4em tu.... --------------------------------------- shyto4ki y teb9 vashe (с).... (a kto eto, a kto to?) mydila tyt odin vopros, kto tu (с)? (с) detka,(с) maloletka...(tebe po xody lythse znat') (с) 9 vashe xyeiy s malux....kak vas,takix,rojaiyt?!?! mo9 bu vol9-rastrelival bu pri rojdenii! 9,po4emyto,v 14 let takim (с) ne bul(slava bogy(Богу - з великої літери^_~)) -------------------------------- ppc tipyl9 ©,nastro4il na "© forume"-135 postov TU NE LOH-TU BOG BL9T' (я думаю, це варто залишити^_^ не посмів стерти:D) eby4ie Kloynu idite ©, ot dyshu © ----ОДМІН---- (здоров, давно не бачились))) без тебе було нудно^__^ - я навіть згадав що я адмін)))) ©=(censored)
9 na vse polojul i teper'-polojutel'nui geroi etogo saita:D
|
|
| |
sagitta | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 16:41 | Повідомлення # 8 |
Майор
Ім'я: сагітта (10г)
| ніфіга!!! НВ позитивна! так, у неї буває поганий настрій, всі ж ми люди, вона так колись на мене нагримала дуже просто через те шо я спізнилась, безжально посадила на першу парту, ставила погані оцінки і придиралась.... але так-то вона класна! прикалується постійно, іноді вставляє шось двозначно-ржачне, коли проходить повз нас))))) (LOLLLL)... от.... а якийсь один момент помоєму не варто брати сильно до уваги і через це псувати ставлення до вчителя, ще й обговорювати його на форумі!!! ти там тіки не агітую створити якусь там партію анти-НВ, хоч не намагайся чужі думки змінити... емммм, мб треба додати під кінець імхо, во
і шо ви хтіли тут прочитати?..
|
|
| |
superLos | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 20:43 | Повідомлення # 9 |
Майор
Ім'я: Диво (10в)
Репутація: 11
| хлопці,не сваріться,НР на дворі!досить
Виростили дитину з комплексом Бога, а тепер купи мені, мамусю, планету; ц
|
|
| |
sagitta | Дата: Вівторок, 01.01.2008, 12:59 | Повідомлення # 10 |
Майор
Ім'я: сагітта (10г)
| модера мнє, МО-ДЕ-РА!!! © мало того шо тема галіма, обговорювати вчителів це справа імхо дуже низька і некрасива, так до того ж те шо тут написано, навіть м*яко кажучи, з заплющеними очима і рожевими окулярами, дуууже важко назвати просто оффтопом - це вже відвертий гон, якась безглузда гризня!!! свої особисті непорозуміння розбирайте плз в асі або вже в реалі, а і так загажений до неможливого форум, залиште в спокої, півні ви нестримні .... це не принципово!!!! кожен хоче шоб останнє слово за ним було..... наче ж уже великі хлопці, а клепки в голові нема.... дай до інету дорватись - і стільки халеп на чужі голови... пс видно я старію)))) бо є така фраза "старость - это когда ты начинаешь замечать, что все форумы загажены малолетками", от я зара відчуваю себе дряхлою старушенцією)))) ну, пішла шкарпетки в*язати 
і шо ви хтіли тут прочитати?..
|
|
| |
Stargazer | Дата: Вівторок, 01.01.2008, 13:26 | Повідомлення # 11 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| Ой-ой-ой... Ну блін, народ, мисліть позитивно! Що за хамство? Якщо ви собі думаєте, що розбиратись на форумі(нехай він навіть напівмертвий) - це ідейно, то ви помиляєтесь Якщо ви двоє так хочете побазікати, то для цього є айсік'ю, ок? Мені за вас соромно не тому, що ви там щось одне проти одного маєте, а тому, що серед безлічі можливих варіянтів вирішення своїх проблем ви, панове, обрали найбільш ідіотичний - сваритись на форумі^_~ Я чищу весь(майже весь) той безлад і закриваю тему, думаю ніхто не буде проти Зауважень не накидую, зважаючи на безнадійне становище цього сайту(начебто мого ). З новим роком!^_^
|
|
| |
Stargazer | Дата: Вівторок, 01.01.2008, 13:28 | Повідомлення # 12 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| (тему зачинено ^_^)
|
|