|
Реорганізація форуму
|
|
| Antiman | Дата: Неділя, 30.09.2007, 19:37 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Ім'я: Антон (11-А)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 9
Статус: Офлайн
| Так! до офіційного прес-релізу цього мега-порталу треба зробити все дуже-дуже гарно... для цього я пропоную в першу чергу реорганізувати форум. А саме: 1. Ігри. Тут виникає питання! Товариші адміни та модератори... невже ви такі ігрові задроти? Ви фактично прирівняли "ігри" до "Мистецтва", а кожен жанр ігр - до "Музики", "Літератури" і т.д... ІМХО тут зберуться більше інтелектуали аніж ігрові задроти, тому пропоную: об"єднати ігри і запхати їх до Hi-tech.... 2. Ліцей - розділ дуже добрий і повинен бути... АЛЕ! тут маємо цікаві підрозділи: "Життя ліцею" та "Розклад уроків"... Дам-с... Ви б ще окремим підрозділом винесли "А що нам робити на завтра?" 3. Підрозділ "Про форум" і розділ "Робота форуму" - шось дуже близьке... можливо об"єднати??? Іще деякі зауваження щодо порядку розташування розділів, типу "Поговоримо?" повинно бути десь внизу... (бо це найбільш флудераський розділ)... але то вже таке... Отож я висловив своє адське ІМХО... тепер черга за вами... 
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Неділя, 30.09.2007, 19:41 | Повідомлення # 2 |
Дух неадекватності
Ім'я: Влас Соколов (11-В)
Група: Модератори
Репутація: 13
| Ггг))) Буде зроблено(шо захочу, те і зроблю ) *пішов пити пиво* Все владнаю потім)))
|
| |
| |
| Пропеллер_Верталет | Дата: Неділя, 30.09.2007, 19:50 | Повідомлення # 3 |
Йа ниибацо моцний чєл
Ім'я: Ваня (11в)
Репутація: 6
| ща буду фсе каментить! 1) "это" опсуждаеться ужо 3 дня так шо баян! про хай тех- тоже маразм, лична я никак не ассоциирую игры с этим страшным словом 2) кнопку расписание, как по мне нада вынести на главную страницу от так 3)не ипет, я ваще тока щас узнал о таких популярных разделах ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ а) с "поговорымо" фсе пучком- самый посещаемый раздел, хатя для престижности мона и внис а ваще ленточный режим рулит инеипет б) как гаварил марчелло фсе БудЁт Путем- реконструкция намечаётцо в) Эм... Зеленый челавечек, охарактеризуй сваю персону плз (по прастому- "ты кто ?")
Я настолько не я, что уж точно не Я
|
| |
| |
| Пропеллер_Верталет | Дата: Неділя, 30.09.2007, 19:56 | Повідомлення # 4 |
Йа ниибацо моцний чєл
| + я за то чтоп саздать раздел "аццкие патонки" иль чёт тип такова де модеров ваще не будет(вернее они не будут эдитать посты) и всякие пнлафские интелектуалы смогут апщатса как хатят (топик па теме не теме-пох)+ у некатарых личностей есть нужда погнать матоф немнога(уже боролся с падомным явлением,и пака в связи атсутствием релиза, таких падонкафф еще мала хватало апщения по душам в асе. Уверен что тут найдут се занятия те кто сюда зашел ток патамуша ссылку дали и лажить ему на этот форум.)
|
| |
| |
| Antiman | Дата: Неділя, 30.09.2007, 20:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Вано... нє пихті... я увєрєн шо раді тебя сдєлают и матюгальню... и расписаніє отдельной кнопкой... ти ведь у нас ниибацо моцний чєл...
|
| |
| |
| Пропеллер_Верталет | Дата: Неділя, 30.09.2007, 20:41 | Повідомлення # 6 |
Йа ниибацо моцний чєл
| а ты кто га?
|
| |
| |
| Antiman | Дата: Неділя, 30.09.2007, 20:48 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Блін Вано! Чітай пріватниє сообщенія! А взагалі-то я - БАТОН!
|
| |
| |
| Mar4ElO | Дата: Понеділок, 01.10.2007, 11:26 | Повідомлення # 8 |
Злюка бобер
Група: Адмiнiстратори
Репутація: 10
| Quote (Antiman) Тут виникає питання! Товариші адміни та модератори... невже ви такі ігрові задроти? читай уважніше проблеми сайту!!!!
|
| |
| |
| kulbabochka | Дата: Понеділок, 01.10.2007, 18:14 | Повідомлення # 9 |
Майор
Ім'я: Cаша Голованова (11-В))
Репутація: 7
| незнада куди написати трабл, тому пишу сюди. неможливо додати статтю, через відсутність категорій(як каже мені віконечко, що випливає). теж стосується фотографій. якісь проблеми. виправте будь ваша велика ласка. с наілучшимі пажєланіямі, Кульбабачка.
мерзнуть ноги від міцного чаю в просторі 4х4 двоє - забагато для звичайних це ток шоу давно зняли з ефіру (с)
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Понеділок, 01.10.2007, 18:30 | Повідомлення # 10 |
Дух неадекватності
| Гм. Додав категорії... Селяни вже не бунтують?
|
| |
| |
| kulbabochka | Дата: Понеділок, 01.10.2007, 18:40 | Повідомлення # 11 |
Майор
Ім'я: Cаша Голованова (11-В))
Репутація: 7
| шо???? хто тут селяни?? фсьо абідєліДобавлено (01.10.2007, 18:40) ---------------------------------------------
а взагалі дякую)
мерзнуть ноги від міцного чаю в просторі 4х4 двоє - забагато для звичайних це ток шоу давно зняли з ефіру (с)
|
| |
| |
| Antiman | Дата: Понеділок, 01.10.2007, 18:43 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Quote (Mar4ElO) читай уважніше проблеми сайту!!!! Блін, Марчело! чого ти такий суворий! я ж там смайли писав.... і шо за проблеми сайту? хоча б послав мене туди! :))))
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Середа, 03.10.2007, 18:53 | Повідомлення # 13 |
Дух неадекватності
| Значть так. Тут всі жаліються, що їм мол форум кривий. Добре, ось вам кращий: чейнджлог в.1.01: -Поговоримо? - прибрати "Про форум", додати туди "Життя ліцею", попередньо туди запхнувши розклади уроків... Додати "Розваги" чи "Дозвілля"(там будуть ваші асоціації, etc.) -Хай-Тех - без змін -Мистецтво - без змін -Ігри... Ось корінь зла! Тепер іграми називатимуть "Хоббі", і там буде "Спорт", "Комп'ютерні ігри", "Настільні рольові ігри" та "Різне" -Робота форуму - без змін "Ліцей" зникає, як ви вже здогадались... Відповідно до сих змін форум стане меншим і кавайнішим, так от. Давайте сюди ваші "фє"!
Повідомлення відредаговано: Stargazer - Середа, 03.10.2007, 18:55 |
| |
| |
| Antiman | Дата: Середа, 03.10.2007, 21:49 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| моє фє... (сповнене оптимізму, позитиву і благодярностямі :))
|
| |
| |
| Пропеллер_Верталет | Дата: Середа, 03.10.2007, 21:55 | Повідомлення # 15 |
Йа ниибацо моцний чєл
| предлагаю вместо настольные ролевые игры- настольные игры или типа днд ваще аттдельна? Quote (Stargazer) -Поговоримо? - прибрати "Про форум", додати туди "Життя ліцею", тада там мона путет флутить)
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Середа, 03.10.2007, 21:59 | Повідомлення # 16 |
Дух неадекватності
| Коротше - даю панству на коментарі день. Завтра обличча форуму дізнається, що таке пластична операція молодого хірурга(-чому саме молодого??? -а хз, він наче щось розумне сказати хотів)
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Середа, 03.10.2007, 22:02 | Повідомлення # 17 |
Дух неадекватності
| Флудити ніде не можна(хіба що в балачках, та й то це не флуд, а просто розмови)
|
| |
| |
| Antiman | Дата: Середа, 03.10.2007, 22:10 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Quote (Stargazer) предлагаю вместо настольные ролевые игры- настольные игры или типа днд ваще аттдельна? +1. Днд - окремо! хоча я в нього і не граю (але іду до цього семимильними кроками ), та відчуваю, шо Вано шось шарить і тут йому можна довіряти! 
|
| |
| |
| Stargazer | Дата: Середа, 03.10.2007, 22:17 | Повідомлення # 19 |
Дух неадекватності
| Настольні рольові ігри - це d&d(головним чином), GURPS, Vimpire: The Masquerade, etc. Все там вірно... Я скоро хочу зібрати партію по ГУРПСу, це ж буде те ж саме D&D тільки в 20-му столітті...
|
| |
| |
| Antiman | Дата: Середа, 03.10.2007, 22:21 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| ок! то може я хоч в ГУРПС попаду!
|
| |