|
Кто чем питаеццо ?
|
|
| Упырь | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 00:37 | Повідомлення # 1 |
Отец
Ім'я: Черанёв Максим Александрович (12-А)
Група: Випускники
Репутація: 9
Статус: Офлайн
| Я вот последнее время по вечерам жарю стейк и наливаю литр пивка. Прекрасный ужин после универа. Можно сделать жаркое, но после пар мне как-то впадло. По утрам травлюсь ряженкой и яишницой на основе томатного соуса(приготовленного самостоятельно, ибо иначе не интересно )
Продолжаем бегать полуголышом по лесу с размалёванными моськами и топорами Тора в руках, попутно вопя гимны Сотоне… © Kuka (Froster) Dominus Spiritus Virtus Sathanas
|
| |
| |
| Nemanicka | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 16:40 | Повідомлення # 2 |
Крутий ліцеїст
Ім'я: Льоша (11-A)
Група: Ліцеїсти
Репутація: 10
| А больше ты ниче не хаваеш? Если это единственное что ты съедаеш за день, то жить тебе недолго... Кушать нужно збалансировано... Или ты имееш ввиду что я вобще люблю хавать?
Опа, опа, зелёная ограда Завтра в школу мне идти... Нахер оно надо?!
|
| |
| |
| Chihiro | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:11 | Повідомлення # 3 |
Майор
Ім'я: Настьона (.11сі.)
Репутація: 6
| ггг Нєманіка, в такому разі бачиш перед собою живого трупа бо я за день випиваю дві чашки кави, вітаміни з"їдаю ну і може трохи рибних бургерів або штуки отієї із сиром або шоколаду бо ну тааак влом з їжею щось робити,а мама нормально готує лиш по неділям ги=) зі. а взагалі кола, шоколад, горіхи, мед, згущенка і мате - то є наше все. Мені достатньо трьох півлітрів коли на день. То є чудовий аутентичний напій із аш два пео 4 
Все потрібне - просте, все складне - непотрібне сонце, небо, земля і вода все потрібне - просте, все складне - непотрібне танцюєш ти, танцюю я
|
| |
| |
| Упырь | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:25 | Повідомлення # 4 |
Отец
| Если б я только это ел, то у меня пузо было бы не пивное
Продолжаем бегать полуголышом по лесу с размалёванными моськами и топорами Тора в руках, попутно вопя гимны Сотоне… © Kuka (Froster) Dominus Spiritus Virtus Sathanas
|
| |
| |
| Di_Ez | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:28 | Повідомлення # 5 |
Майор
Ім'я: Олександр (10-Г)
Група: Модератори
| ну да) пивне пузо-то від пива г) а я м"ясо люблю, у всіх його різновидах) ЗІ. Макс зайди в аську
Надежда-глупое чувство©Макс Фрай Тысячами незримых нитей обвивает тебя закон.Разрубишь одну-преступник,десять-смертник,все-БОГ. Ты,сотворивший пасквиль сей,Отбрось сомненья и тревоги,Наполни свой бокал и пей,Тот яд,что дали тебе Боги.
|
| |
| |
| Упырь | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:35 | Повідомлення # 6 |
Отец
| Могу закинуть пару личных рецептикофф мясной пищи, если кого-то интересует. ЗюЫю(гы) Я в асько.
|
| |
| |
| kulbabochka | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:41 | Повідомлення # 7 |
Майор
Ім'я: Cаша Голованова (11-В))
Репутація: 7
| а я останнім часом їм тільки в школі) здебільшого хачапурі) не вистачає часу або просто влом шось йти й готувати)) так і живьом) от сьогодні мені ще поталанило) опісля фотосесії одна мила людина (нє будім тикать) нагодувала мене млинцями) за шо дуже вдячна, бо скоро чую буде в мене дистрофія розвиватися) у зв*язку з цим, УВАГА шукаю кармільца(ліцу)!!)) продукті повно, от тільки хто б мене якось позаставляв, та ще й приготував...
мерзнуть ноги від міцного чаю в просторі 4х4 двоє - забагато для звичайних це ток шоу давно зняли з ефіру (с)
|
| |
| |
| stranger | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:46 | Повідомлення # 8 |
Майор
Ім'я: Я (11)
Репутація: 12
| а я приходжу до дому і в мене вже все готово) і зранку теж) ЛЮБЛЮ СВОЮ БАБУСЮ)
Счастье - это не владеть тем, что ты хочешь, а хотеть то, чем ты владеешь.
|
| |
| |
| Упырь | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:52 | Повідомлення # 9 |
Отец
| Бабушка это хорошо, но я просто через полтора месяца переезжаю на свою квартиру, и бабушки там не будет... Разве что, если малая ко мну переедет, в чем я сомневаюсЪ.
|
| |
| |
| stranger | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 21:59 | Повідомлення # 10 |
Майор
| да уж но так приготовит чет єт ж ведь не проблема) если руки есть)))
|
| |
| |
| Упырь | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 22:01 | Повідомлення # 11 |
Отец
| Когда ты приходишь после пар.... А у меня обычно первых двух пар нету и я приежаю домой в 6-8 часов, то я хочу, чтоб пища уже была... А я всеголишь достал банку Крушовице и забил трубочку...
|
| |
| |
| stranger | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 22:02 | Повідомлення # 12 |
Майор
| да уж тяжело тебе) ну ниче крепись)
|
| |
| |
| Упырь | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 22:03 | Повідомлення # 13 |
Отец
| По-крайней мере мне так живется намного лучше, чем в лицее. Если пойдете на ФЭЛ - поймете.
|
| |
| |
| stranger | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 22:08 | Повідомлення # 14 |
Майор
| а такой режим токо у вас??
|
| |
| |
| Di_Ez | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 22:12 | Повідомлення # 15 |
Майор
Ім'я: Олександр (10-Г)
| оо крушовіце форева! саме класне пиво мабуть яке я пив)
Надежда-глупое чувство©Макс Фрай Тысячами незримых нитей обвивает тебя закон.Разрубишь одну-преступник,десять-смертник,все-БОГ. Ты,сотворивший пасквиль сей,Отбрось сомненья и тревоги,Наполни свой бокал и пей,Тот яд,что дали тебе Боги.
|
| |
| |
| Упырь | Дата: П'ятниця, 26.10.2007, 23:03 | Повідомлення # 16 |
Отец
| Такой режим только у ФЭЛ. Ибо ФЭЛ всех И...Л
|
| |
| |
| Chihiro | Дата: Неділя, 28.10.2007, 18:27 | Повідомлення # 17 |
Майор
Ім'я: Настьона (.11сі.)
| Quote (kulbabochka) продукті повно, от тільки хто б мене якось позаставляв, та ще й приготував... о, давай я до тебе приїздитиму і буду сирими хавать твої недоглянені продукти)
Все потрібне - просте, все складне - непотрібне сонце, небо, земля і вода все потрібне - просте, все складне - непотрібне танцюєш ти, танцюю я
|
| |
| |
| kulbabochka | Дата: Неділя, 28.10.2007, 20:32 | Повідомлення # 18 |
Майор
Ім'я: Cаша Голованова (11-В))
Репутація: 7
| Chihiro, та нє вапрос)
мерзнуть ноги від міцного чаю в просторі 4х4 двоє - забагато для звичайних це ток шоу давно зняли з ефіру (с)
|
| |
| |
| sagitta | Дата: Субота, 03.11.2007, 18:53 | Повідомлення # 19 |
Майор
Ім'я: сагітта (10г)
| в основному всякі вареники і супи різні, часто картопля. нууу, і з усякими прибамбасами - салати, овочі, рагу, манайези-кетчупи.. вобщім, їм БАГАТО. а шо - майже не важливо))) ну, м*яса не їм, тому знову ж таки їм більше, щоб компенсувати відсутність етіх вот, білків, і всієї тої штуки... + у школі булочки, з корицею дуже люблю (!), або бутерброди з сиром.
і шо ви хтіли тут прочитати?..
|
| |
| |
| stranger | Дата: Неділя, 04.11.2007, 00:06 | Повідомлення # 20 |
Майор
| а че вы мяско не едите?? типа из обшества зашиты животных??
|
| |
| |